Sociální sítě
Nahoru

Fortis spojený s českým akrobatickým letcem

Značka Fortis je spojená nejenom s kosmonautikou, ale také s letectvím. Právě proto si pro rok 2011 vybrala jako svou novou tvář reprezentanta České republiky v letecké akrobacii a trojnásobného mistra ČR v akrobatickém létání – Petra Kopfsteina.

Tento skvělý letec a několikanásobný medailista z různých soutěží létá nyní na EA 300 SC Extra Flugzeugproduktions zdobeným vyobrazeným modelem Fortis s referencí 638-10-11-M. Stejné hodinky si oblíbil pro každodenní nošení a neodkládá je ani při létání.  Kromě B-42 Official Cosmonauts nosí i další Fortisy, například titanový B-42 Marinemaster Black.

Pokud si nechcete nechat ujít ojedinělý zážitek z létání a akrobatických kousků Petra Kopfsteina, Martina Šonky  a dalších úžasných letců, stačí přijít fandit a zažít správný adrenalin na některý z leteckých dnů. Více informací na www.kopfstein.com. Samotné hodinky Fortis pak lze pořídit v síti exklusivních hodinářství Altman.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.