Sociální sítě
Nahoru

Vertu: chytře i stylově

Mobilní telefon Vertu Constellation Quest je se svou unikátní klávesnicí QWERTY a luxusními funkcemi bezkonkurenční komunikační prostředek vytvořený k tomu, aby byl přirozeným doplňkem náročného životního stylu. Každý telefon Constellation Quest je vyroben jedním technikem, který se pod jeho výrobu podepisuje, což je pro Vertu opatřením, které vede k odpovědnosti za kvalitu. Vysoce kvalitní a výkonné materiály se používají v obrazovce se safírovým krystalem a barevně sladěném keramickém podkladu, přičemž převažují krásné detaily se vzorkováním a vyrytým V na pouzdru SIM karty.Telefony jsou vyráběny z nerezavějící oceli chirurgické třídy, karbonu či z 18-karátového zlata, v kombinaci s nejjemnější kůží. Poslední novinkou v kolekci Constellation Quest jsou svůdné modely vyrobený z karbonu. Společnost Vertu se tentokrát nechala inspirovat světem motorismu a leteckého průmyslu a zkombinovala vysoce výkonné materiály s luxusním designem. Telefony Constellation Quest Carbon Fibre jsou sestaveny z matného černého těla vyrobeného pomocí PVD technologie s doplňujícími prvky z leštěné nerezové oceli nebo leštěného 18ti karátového zlata. Také polštářkové sluchátko je symetricky ohraničeno těmito prvky, které představují další krok v designové úpravě telefonů Vertu a zaručují jejich naprostou unikátnost. Navigační klávesa, stejně jako orámování čočky a blesku fotoaparátu, je vyrobena z leštěného černého materiálu s PVD povlakem, tvořícího nezaměnitelný design DNA telefonů Constellation. Řemeslníci vyvinuli v dílně Vertu kryt sluchátka a baterie z lehounkého uhlíkového vlákna 2X2 / 1K. Jedná se o strukturu pokládání dvou a dvou proužků vláken přes sebe, přičemž jeden proužek se skládá z 1000 uhlíkových vláken. Tento materiál byl vybrán pro své vynikající specifické vlastnosti, jako je jednotnost a pevnost vazby, díky kterým je telefon výjimečný nejen svým kvalitním materiálem, ale také na pohled. Přední část a rám telefonu jsou vyrobeny z černé ražené kůže do tvaru pyramidy, což představuje pro značku Vertu zcela nový typ úpravy.

 Telefony budou k dispozici v butiku Vertu v pražské Pařížské ulici za cenu 198 500 Kč, respektive 309 500 Kč.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.