Sociální sítě
Nahoru

Ráj doutníků

Exkluzivní nabídku doutníků a potřebných propriet doplněnou výběrem z prémiových vín

a destilátů prezentuje nový obchod Cigars & Wines by Mostex Praha v unikátní Pánské pasáži v centru Prahy. Cigars & Wines v první obchodní pasáži soustřeďující na jednom místě výlučně pánské luxusní obchody a služby otevírá společnost Mostex Praha. Zkušení i „sváteční“ kuřáci doutníků v příjemném prostředí najdou vše potřebné – doutníky dovážené z Kuby, Dominikánské republiky, Hondurasu, Nicaragui, Kostariky, Argentiny, doutníkové příslušenství (zapalovače, pouzdra, ořezávače, nůžky a další náležitosti) z produkce světových výrobců a značek a také řadu příjemných překvapení. Například možnost objednat si doutník konkrétní značky nebo z vybrané lokality, zakoupit vzácné staré doutníky či luxusní limitované edice ručně vyráběných doutníků. Cenným osobním nebo firemním dárkem se mohou stát doutníky zhotovené „na míru“ podle individuálních přání klienta. Zkušený a erudovaný personál ochotně poradí s výběrem. Vytříbeným chutím a vkusu zákazníků Pánské pasáže – mužům s osobitým stylem preferujícím prvotřídní kvalitu – Cigars & Wines vychází vstříc i sortimentem vzácných vín a destilátů. K mání jsou koňaky, rum z Kostariky stáří pět, osm a dvacet let i speciální whisky. Pánská pasáž je přístupná z ulice Na Příkopě 23 a od ovocného trhu 12.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.