Sociální sítě
Nahoru

Kupte si jachtu v podobě tropického ostrova

Obyčejné tvary luxusních jachet jsou již pasé. Přesvědčit jste se o tom mohli již sami, pokud jste absolvovali plavbu lodí Oasis of the Seas, která je osazena zelení ve stylu manhattanského Central Parku. Pokud zároveň patříte mezi příznivce magazínu Top Class, zcela jistě jste již zaznamenali jedinečnou jachtu The Streets of Monaco, která věrně kopíruje malý středomořský státeček včetně slavného okruhu pro formuli 1. Nejnovějším příspěvkem na toto téma se pak stala právě představená koncepce jachty Tropical island Paradise.

Ta na sebe beze zbytku bere podobu tropického ostrova. Zejména vrchní paluba, na níž najdete kaskádovitý vodopád, jež stéká do privátního „moře“. Tento bazén má navíc prosklený bok, potápějícím tak umožňuje pohled na skutečný oceán. Nejvyšší místo jachty je pro změnu koncipované jako špička sopky, žhavé lávy a popelu se zde však nedočkáte. Místo toho si můžete odpočinout ve stínu palem či si dát drink v jednom z tradičních plážových bungalovů.

Jachta Tropical island Paradise nabízí útočiště hned 10 cestujícím, kteří se při délce 90 metrů na všech palubách doslova ztratí. Navštívit přitom mohou kino, knihovnu, fitness a lázně či zábavní místnost s videohrami. Zapovězena jim nebude ani strojovna jachty, kde se nachází diesel-elektrické motory schopné nejvyšší rychlosti 15 uzlů (28 km/h).

Více z rubriky iLuxus Awards

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.