Sociální sítě
Nahoru

Máte problémy se signálem? Pořiďte si Vlastní 3G zónu

Přestože mobilní operátoři v současné době pokrývají signálem přes 99 % populace, existují stále místa, odkud si nezavoláte. Je to způsobeno často zhoršenou prostupností signálu do některých budov, jakými jsou například železobetonové novostavby, plechové haly či kanceláře v suterénech. Vodafone přináší řešení a nabízí Vlastní 3G zónu, zařízení, které přinese signál i do těžko dostupných míst.

Díky Vlastní 3G zóně můžete mít do hodiny signál kdekoliv. Jediné, co je potřeba, je pevné vysokorychlostní připojení k internetu a 3G zařízení. Zóna pokryje okolí v dosahu 20 metrů 3G signálem, můžete tak využívat všechny služby 3G sítě, jako je volání, SMS, MMS i rychlá data.

V rámci Vlastní 3G zóny lze používat až 16 telefonních čísel a v jednom okamžiku mohou telefonovat až 4 zařízení. Je proto vhodná jak pro firmy, tak domácnosti, které se nacházejí v místech, kde nemůže být 3G signál nebo je velmi slabý.  Vlastní 3G zónu zákazníci Vodafonu pořídí za 3 377 Kč. Více na www.vodafone.cz

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.