Sociální sítě
Nahoru

Dolce&Gabbana podzimní kolekce v Praze

Dámská kolekce podzim-zima 2011/2012: vévodí jí slim střihy bund a kabátů na míru, bokové kalhoty se zeštíhlujícími  nohavicemi, volné šifonové šaty s potištěnými motivy a košile s velkými límci. Modely jsou z tělo obepínajících střihů, strečových krajek, ozdobných výšivek, kašmíru a kožešin. Barvám vévodí černá, šedivá, bílá, fuchsiová, světle modrá, žlutá, zlatá a stříbrná. Náhrdelníky a náušnice s hvězdami a kamínky byly vyrobeny z kovu a plexiskla. Kabelka Miss Sicily je v klasické velikosti i v mini provedení k nošení kolem pasu. Šněrovací obuv je se vzorem levharta a tygra, černobílé lodičky s volnou patou mají vzor klávesnice klavíru.

Pánská kolekce podzim-zima 2011/2012: převládají pomačkané kabáty a krátké bundy do pasu, které jsou vyrobeny z kombinace šedé vojenské tkaniny a umělé kožešiny. Z barev jsou zastoupeny hlavně šedá, červená, bordó, fialová a černá. Z materiálů byly vybrány gobelín, brokát, velur, pomalovaná kůže, denim, digitálně tištěný samet a popelín. Návrat hlásí malé tašky z elegantní leštěné kůže, které se umísťují kolem pasu společně s opaskem. Praktické jsou víkendové tašky z měkké kůže s vintage efektem. Londýn 80. a 90. let posloužil jako inspirace k vytvoření obuvi s tlustou gumovou podrážkou a střapci na konci tkaniček.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.