Sociální sítě
Nahoru

Přítelkyně Jensona Buttona miluje TAG Heuer

Japonská modelka a přítelkyně Jensonna Buttona, svůdná Jessica Michibata, propůjčila svou tvář švýcarské avantgardní legendě TAG Heuer. Ta s ní nafotila life style snímky na podporu svých nových dámských hodinek Formula 1 Lady Steel & Ceramic Black DD. Ty imponují svým 37mm ocelovým pouzdrem, které zdobí 84 diamantů, stejně tak jako střed číselníku, kde jich je pro změnu 64. Celková jejich hmotnost tak činní milých 0,645 karátů.

Tyto quartzové hodinky, které budou k dispozici až na konci listopadu, jsou určené nejenom do společnosti, ale s 200 metrovou vodotěsností jim neublíží ani voda a hodí se tedy i k méně náročným sportům. Jejich majitelka by je měla přinejmenším vytáhnout na závody formule 1, se kterými je model spjatý už celých 25 let. A cena? Pořídit je bude možné za 94 900 Kč a to přímo v Pařížské ulici, kde se nachází druhý největší butik TAG Heuer v Evropě.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.