Sociální sítě
Nahoru

Martin Brož finišuje na výstavu

Pražský veletrh Hodinky a šperky, který se letos koná ve dnech 22. až 25. září, většinou za moc opravdu nestál. V průběhu posledních let se během jeho konání však prezentovalo několik zajímavých značek středního a středního vyššího segmentu, jako byl francouzský B.R.M., havansko-švýcarský Cuervo y Sobrinos či slavné veličiny Epos, Edox nebo Invicta. Před dvěma lety však konečně prezentoval svou práci mohelnický Luděk Seryn a letos poprvé pražský hodinář Martin Brož. Ten bude přítomen se svými hodinkami i letos.Kromě již vyrobených hodinek s jednou ručkou a regulátoru, o kterých portál iLuxus informoval jako první, budou představeny i další rarity. Zručnému hodináři se totiž podařilo sehnat od některých svých zákazníků některé, již dříve vyrobené, modely, které doplní právě připravovanými novinkami a pravděpodobně i rozpracovanými koncepty.Opravdu krásnou myšlenkou je jeho pojetí excentricky umístěného vloženého číselníku, který je lemován jedinečnou rytinou dvojice secesních tváří. Martin Brož také pracuje na zlaceném a dekorovaném kalibru Unitas, který kromě dekorativních rytin zkrášlují modřená kola a šroubky.

Pokud i vás jeho práce zaujala, je možné se zastavit na výstavě v době mezi 10. a 18. hodinou, případně si s ním sjednat soukromou schůzku na tel.: 777 894 478.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.