Sociální sítě
Nahoru

Nadčasová elegance Calvin Klein – ck coil

Elegantní linie šperků ck coil se nechala inspirovat tvary vytvořenými v kontrastu hry světla a stínu. Unikátně navržený propletený tvar tvoří sofistikovaný design série prstenu, náramku, přívěsku a náušnic. Každý šperk, který se vzhledem ke svým opravdu přijatelným cenám (od 2 000 do 4 000 Kč) hodí pro každodenní volné nošení, je navíc velmi odolný – však stylový. Je totiž v provedení z nerez oceli, která klade důraz na pevnou, ale přesto jemnou siluetu, v kombinaci s růžovým zlacením.

Značka Ck doplnila v roce 2004 svůj sortiment výrobků (oblečení, brýle, hodinky) o kolekci velmi nápaditých a jedinečných šperků. Zpočátku kolekce obsahovala 4 modelové řady určené pouze ženám, nyní však tato značka nabízí i řady pánské. Evokují vášeň a napodobují ladné obrysy ženského těla. Čisté linie, ladné křivky minimalistického designu v dokonalé harmonii s ušlechtilým materiálem. Šperky Ck prostě nelze přehlédnout.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.