Sociální sítě
Nahoru

Smyslné vůně La Perla

La Perla, značka nejluxusnějšího dámského spodního prádla a plavek připravila pro své zákazníky opravdové překvapení. Na tuzemský trh totiž právě doručila nové kolekce parfémů, které zaujmou svou jedinečností a smyslností. Na výběr je hned ze čtyř lákavých vůní, a tak si každý může najít tu svou – neodolatelnou.Santál, ambra a pižmo. To jsou základní ingredience parfému J’aime Les Fleurs. Neodolatelně ženská a svůdná květinová kompozice podtrhuje jedinečnou krásu, která vychází z každé ženy. Doplněna fialkami, frézií, hyacintem a broskví dodává to pravé osvěžení ve jménu lásky, které osloví všechny zamilované.Prožili jste někdy tajemnou noc spojenou s nekonečnou vášní a hvězdami, které tančily po obloze a ukazovaly vám vaší budoucnost? Parfém J’aime La Nuitje právě takovým symbolem vášně a tajemna. Spojením nashi, květů hroznu, exotického koření, ale také kašmírového dřeva, orchidejí a tulipánů vzniká zhmotněná vášeň, která vám pomůže prožít další noční příběh. Vůně je zahalena do tajemného kouřově tmavého flakonu, který působí rafinovaně a zároveň mysticky.Další z kolekce vůní La Perla je Divina. Věříte na osud a čekáte na osudové setkání? Jste nadčasová žena, která neustále překvapuje něčím novým? Vůně Divina je připravena z vanilky, světlých dřevin, ambry, pižma a lesních jahod se šampaňským. Toto spojení vytváří obraz svůdnosti a ženské krásy. Výrazný flakon je hladký a svým tvarem je jak stvořen pro lidskou dlaň. Italský dezén povyšuje flakon takřka na umělecké dílo.Jednoduše J’aime– miluji. Parfém, který bude vaším společníkem za láskou. Vůně od FrançoiseCarona je ve spojení s luxusním a sexy prádlem La Perla jedinečnou zbraní proto, abyste dosáhli svého sladkého cíle. Pomůže vám k tomu kombinace bergamotu, pepře, litchi, egyptského jasmínu, karamelu a jantaru. O tomto parfému se říká, že kdo ho zkusí, zamiluje si ho k šílenství. Zkuste ho a uvidíte. 

Všechny tyto vůně na vás čekají v butiku La Perla, v Široké ulici 15, na Praze 1. Objevte nový způsob vnímání a nechte tyto jedinečné vůně proplouvat svým životem.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.