Sociální sítě
Nahoru

Nový Dashboard do kokpitu vašeho Porsche

Porsche Design nechce usnout na vavřínech. Byla by to koneckonců škoda, protože jméno značky se stává stále silnějším a milovníky slavné automobilky opěvovanějším. Snaží se samozřejmě i švýcarská Eterna, která pro značku Porshce Design všechny modely vyvíjí a vyrábí, a pro letošní sezónu připravila zcela nový „face lift“ velmi úspěšné kolekce Dashboard – ta nenechává milovníky Porsche klidnými už od roku 2001, tedy celých deset let.Linie P’6620 Dashboard je o něco robustnější a vskutku dynamičtější nežli stávající řada. Nová 44mm oblá pouzdra, vodotěsná do 100m, mohou být zhotovena z titanu a nebo ve dvou variantách dokonce z 18kt růžového zlata. Změny si vyžádal i kaučukový řemínek a detaily velmi snadno čitelného číselníku.V útrobách kmitá vlásek, který vykoná 28 800 kmitů za hodinu a náleží slavnému kalibru ETA Valjoux 7753. To samozřejmě už prozrazuje, že hodinkám nechybí datum umístěné mezi pozicí 4 a 5 a samozřejmě chronograf. Ten navíc doplňuje tachymetrická stupnice, která pomáhá s určováním rychlosti projíždějícího Porsche a končí na 330 km/h. Exklusivní vzezření kolekce budou dostupné už v říjnu v pražském obchodě Porsche Design Praha v obchodním domě Kotva za jednotnou cenu, která nepřekročí 4000 Euro. Zlatá varianta bude samozřejmě dražší a vyjde tedy na 16 550 Eur.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.