Sociální sítě
Nahoru

Van Cleef & Arpels: Pocta královně květin

Svět luxusních parfému se rozrostl o nový klenot. Limitovaná edice luxusní vůně Van Cleef & Arpels Féerie Rose des Neotes. Vůně má s klenotnickým domem Van Cleef & Arpels jedno speciální spojení: kolekci s třpytivými záblesky na okvětních lístcích růže, jejíž krása je něžně oslavována vybranými nadčasovými klenoty.

Tajemná a mimořádně ceněná průzračná jiskřivost broušených drahokamů se odráží ve fazetovém flakónu jakoby zalitém jemnými paprsky zimního slunce. Flakón „oděný“ do perleťového pláště je personifikací sněhové růže – svými světlými tóny připomíná něhu sněhových vloček na právě se rozvíjejícím poupěti. Krabička s dotekem hvězdného prachu zářícím na modré noční obloze nadepisuje novou kapitolu do okouzlujícího příběhu Féerie.

Vůně má ovocný, pižmově květinový charakter plný něhy a jemných tónů.

Kouzelná voňavá formule se skládá z propojení brusinkového koláče, lahodné chuti hrušky a liči, jež jsou lehce zdůrazněny dotekem růžového pepře. V srdci se kolem majestátní růže proplétají snítky rozkvetlé magnólie s pivoňkami a čerstvými ostružinami. Hebké, smyslné základní tóny snoubí tóny cedrového dřeva, fazolek tonka, hedvábného pižma a jemného santálového dřeva.Limitovaná edice inspirovaná sněhovou růží bude od září k zakoupení ve vybraných značkových parfumeriích za ceny : EdT 30 ml 1090 Kč a EdT 50 ml za 1 790 Kč

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.