Sociální sítě
Nahoru

Nejprodávanější zrcadlovka Nikon je v červené – což ocení zejména dámy

Společnost Nikon dnes představila svůj vůbec první model řady digitálních jednookých zrcadlovek v jiné než černé barvě. Nejlépe prodávaná digitální jednooká zrcadlovka D3100 bude od 22. září k dispozici v celé Evropě v červené barvě!

Nikon D3100 je populární digitální jednooká zrcadlovka pro začátečníky. Nový přírůstek do řady nabízí stejné rozlišení 14,2 MPix, režim průvodce, videosekvence ve Full HD a režimy živého náhledu jako původní fotoaparát D3100. Zavedení modelu v jasně červené barvě zatraktivňuje digitální jednookou zrcadlovku pro začátečníky, protože tento fotoaparát je velmi populární mezi fotografy, kteří začínají fotit digitálními jednookými zrcadlovkami. Je přitažlivý zejména pro ty, kteří chtějí zachytit všechny důležité životní okamžiky v perfektní kvalitě, bez starostí s nastavováním.

D3100 Red bude k dispozici v celé Evropě od 22. září za cenu 12 990 Kč (set s objektivem AF-S 18-55 VR).

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.