Sociální sítě
Nahoru

Obří Fortis pro maskulinní zápěstí

Na český trh dorazily nové náramkové hodinky Fortis s mechanickým strojkem ETA 2836-2 s automatickým nátahem, které se od ostatních liší nejen obrovským a robustním pouzdrem, ale zejména provedením číselníku. Ten je z polopropustného černě zmatněného skla, na kterém jsou umístěny indexy. Pod ním pak prosvítá datový věnec s duálním nápisem dne v týdnu v německém a anglickém jazyce. Aktuální datum, den v týdnu a skelet ruček díky Superluminově jasně září a pomáhá vytvářet zajímavý prostorový efekt. Safírové sklíčko s oboustrannou antireflexní vrstvou brání odleskům a zvyšuje zážitek u každého pohledu na hodinky.Pouzdro hodinek chráněné kaučukovou lunetou má průměr úctyhodných 47 mm a vyrábí se z ušlechtilé oceli (B-47 Big Steel), případně je opatřené ochranným černým PVD (B-47 Big Black).Obě varianty jsou limitovány 2012 kusy a budou k dispozici jak na koženém řemínku, tak na náramku s kaučuku s motýlkovou sponou. U verze B-47 Big Steel je navíc k dispozici ocelový tah s bezpečnostní sponou. Cena modelů je 53 200 Kč a 61 400 Kč a pořídit je lze v největším českém hodinářství Koscom (www.hodinky-koscom.cz) v ulici Na Poříčí v Praze.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.