Sociální sítě
Nahoru

Obleky pro volný čas s lycrou

Jelikož oblek provází muže celým životem – pracovními schůzkami počínaje a společenskými akcemi konče, je nutné jich mít povícero. A stejně jako hodinky na zápěstí se mnohdy volí pro každou situaci a oblečení jiné, tak i obleky mají svou vypovídající hodnotu. Ty na míru slavnými krejčími šité jsou prostě určeny pro slavnostní gala večery a v těch ostatních lze trávit čas v kanceláři či si je užívat ve volném čase.Marks & Spencer přichází s elegantním a jednoduchým řešením volby obleků pro volný čas. Jedná se o novou řadu stylových kvalitních obleků s lycrou. Právě lycrový podíl materiálu zaručuje nemačkavost a reprezentativní vzhled tak vydrží po celý den. Kromě obleků nabízí slavná značka i nezbytné kravaty a košile různých vzorů a barev podle nejnovějších trendů.V letošním podzimu se údajně budou nosit netradiční vzory pro osvěžení vzhledu, jako drobné květy nebo dokonce kravaty s puntíky.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.