Sociální sítě
Nahoru

Stylový Cover rozšíří podzimní nabídku

První podzimní dny přinesou na český trh i zcela novou značku. Tou je dle exklusivních informací portálu iLuxus nezávislá švýcarská společnost Covert – známá a přítomná ve více než 45 zemích. Jejím cílem je komunikovat a vyjadřovat prvotřídní styl a eleganci, a právě proto si zakládá na vkusném designu, inteligentní stavbě materiálů a hlavně na příznivých cenovkách. Cover pak sám sebe popisuje, jako „symbol inovativního designu, který ladí s duchem doby“.

Ať jsou kolekce Cover elegantní nebo klasicky sportovní, vždycky odpovídají soudobým trendům. Značka se totiž snaží oslovit klientelu, která rozumí módě, dbá na svůj osobní styl a zároveň chce nosit cenově dostupné doplňky. Skutečnost, že kolekce vychází z potřeb trhu, ale zároveň si zachovává svou nezávislost, je dána nejenom neustálou realizací edicí, ale také existencí vlastního oddělení designu, které trendy nejen sleduje, ale dokáže je i samo nastavovat. Díky tomu dokáže Cover nabízet unikátní kousky, které sami pečlivě kousek po kousku vytváří.Sídlo firmy Cover, ve malebném švýcarském městě Solothurn, by mohlo vyprávět o hodinářské historii dlouhé 96 let. Ještě před pár lety se zde hodinářské umění učilo, protože budova patřila jedné z prvních švýcarských hodinářských škol a ze zdejšího renomovaného vzdělávacího institutu vzešel úspěch generací hodinářů. V roce 2005 prošla budova kompletní renovací a rekonstrukcí pro účely značky Cover. Zároveň byly zmodernizovány výrobní dílny, aby odpovídaly současným průmyslovým standardům. Po šesti letech v novém závodě lze říci, že duch úspěchu, který sídlí v této budově postavené v roce 1915, přešel i na značku. S místem harmonuje i vášeň pro přesnou ruční práci. Cover tak staví na bohatých znalostech a cítí se těsně spjatý se švýcarským hodinářským uměním.V těchto moderních výrobních prostorách čtyřicet zaměstnanců z oddělení designu, hodinářské výroby a marketingu společně vytváří módní kolekce, ve kterých tikají švýcarské kalibry ETA či Ronda. Každý pracovní krok provází kontrola kvality, která probíhá vždy ve dvou na sebe navazujících fázích. Výchozí kontrola funkčnosti a vodotěsnosti zajišťuje, že studio opouští pouze hodinky bezchybné kvality. Po minimálně čtyřiadvacetihodinovém období klidu jsou všechny hodinky podrobeny intenzívní vizuální inspekci a kontrole funkčnosti a vodotěsnosti.

A jejich cena? Nejžádanější modely kolekcí Reflections nesou označení M3, M5 a M6 a jejich cena se pohybuje mezi 15 až 40 000 Kč. Jak jsme psali – prostě jednoduše dostupné. O místech prodeje budeme brzy informovat.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.