Sociální sítě
Nahoru

World Travel Awards jmenoval Mamaison Suite Hotel Pachtův Palác

Mamaison Suite Hotel Pachtův Palác obdržel od World Travel Awards 2011 prestižní ocenění za své mimořádné profesionální služby. Pan Graham E. Cooke, prezident a zakladatel World Travel Awards řekl: „Je mi ctí Vam sdělit, že Váš hotel Mamaison Suite Hotel Pachtův Palác byl zvolen ‘Czech Republic’s Leading Boutique Hotel’. Jedná se o velice prestižní ocenění, které zaručeně značně zvýrazní váš mezinárodní profil. Také vám poskytne vysoce efektivní výhody při odlišení se od konkurence v obchodní a marketingové oblasti. Na světě je mnoho různých cen, avšak pouze jedna World Travel Award.” Noviny Wall Street Journal označily cenu jako “cenu turistického ruchu srovnatelnou s cenou filmových Oscarů”.Již 18 let je cílem World Travel Awards vést konkurenci na světové úrovni k inovaci a větší kreativitě a zajistit cestovatelům výjimečné služby. Tento rok se hlasování účastnil mimořádný počet profesionálů. Průběh celého hlasování je poctivě monitorován a prověřován.

Také další Mamaison hotel se pyšní touto prestižní cenou. Mamaison All-Suites Spa Hotel Pokrovka, nacházející se v Ruské metropoli, byl jmenován ‘Russia’s Leading Boutique Hotel’. „Jsme touto prestižní cenou velice poctěni. Je to významné uznání za skvěle odvedenou práci všech zaměstnanců a za jejich oddanost tomuto výjimečnému hotelu“ – říká Petra Janoušková, General Manager Mamaison Suite Hotelu Pachtův Palác.Mamaison Suite Hotel Pachtův Palác, bývalá rezidence hraběte Karla Pachty, a kdysi Mozartův domov v hlavním městě, je kulturní a architektonickou pamětihodností sama o sobě. Tento upscale hotel s padesáti bohatě zdobenými pokoji a apartmá nabízí osobní a přesto skvělé profesionální služby v samotném centru města. Tento prvotřídní hotel je nejblíže Karlova mostu s naprosto okouzlujícími výhledy na Pražský hrad. V prostorných a osobitě zařízených apartmá lze najít plně vybavenou kuchyňku, sprchu a satelitní TV. Interiéry v tomto luxusním hotelu s unikátními architektonickými detaily, jako jsou starodávné dřevěné trámy, nádherné nástěnné malby či klenuté stropy jsou zařízeny tak, aby poskytovaly maximální pohodlí, útulnost a soukromí pro krátkodobé i dlouhodobé pobyty.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.