Sociální sítě
Nahoru

Nikon 1 – čas od času dojde ke skutečné revoluci

Společnost Nikon představila včera v luxusních prostorách restaurace Aureola, která se nachází v 27. patře nejvyšší budovy České republiky, revoluční systém digitálních fotoaparátů. Ty jsou navrženy od samého základu tak, aby bez jakýchkoliv kompromisů umožňovaly zaznamenávat statické snímky i video té nejvyšší kvality. Tato přicházející generace je vybavena zcela novými fotografickými funkcemi, jako je technologie pořizující snímky před a po stisknutí tlačítka spouště, která je rychlejší než vy a umožňuje fotografovat zcela novým způsobem, který znamená, že už nikdy žádnou situaci nezmeškáte. Zachytí i ty nejpomíjivější životní okamžiky, oživí vaše snímky a umožní vám zachytit takové záběry, na které jste dříve ani nepomysleli.Nikon 1 V1 a Nikon 1 J1 nastavují zcela nový standard, co se týče rychlosti, přesnosti ostření, množství nových vlastností a mobility. Fotoaparáty předvádějí zcela nové možnosti tohoto mobilního systému, který je vybaven nejrychlejším automatickým zaostřováním a sériovým snímáním na světě, zcela novými fotografickými režimy, unikátními kompaktními objektivy série 1 NIKKOR a kompatibilním příslušenství Nikon 1, jako je blesk, GPS nebo mikrofon.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.