Sociální sítě
Nahoru

Emirates spouští linky do Zambie a Zimbabwe

Hustá síť linek společnosti Emirates v Africe se rozšíří o dvě další destinace – Lusaku, hlavní město Zambie, a Harare, hlavní město Zimbabwe.Zambie a Zimbabwe, které mají společnou hranici tvořenou Viktoriinými vodopády, jedním z přírodních divů světa, budou od 1. února 2012 spojeny pěti lety týdně s Dubají.

Společnost Emirates si je vědoma velkého potenciálu Afriky, která je dnes jedním z nejrychleji se rozvíjejících ekonomických regionů na světě, který těží především z trhu na kterém je víc než jedna miliarda lidí, vzrůstající poptávky a hojných přírodních zdrojů,“ řekla Jeho Výsost šejk Ahmed bin Saeed Al Maktoum, předseda představenstva a generální ředitel Emirates Airline a Emirates Group. „Zambie a Zimbabwe budou naší 20. a 21. africkou destinací a díky jejich zařazení do naší celosvětové sítě jsme schopni našim zákazníkům poskytnout více flexibility a možností výběru. Díky tomu se také rozšíří stávající obchodní trasy a vytvoří se také nové trhy pro turismus,“ dodala Jeho Výsost.

Na trase Dubaj – Lusaka – Harare bude létat stroj Airbus A330-200 v konfiguraci se třemi třídami, který nabídne 12 luxusních míst v první třídě, 42 sedadel v business třídě a spoustu prostoru pro 183 cestujících v ekonomické třídě.

Cestující ve všech třídách si vychutnají občerstvení připravené skvělými šéfkuchaři, několika oceněními ověnčené služby poskytované mnohonárodnostním palubním personálem, jehož členové pocházejí ze 120 zemí a také stovky zábavních kanálů a možnost posílat a přijímat textové zprávy.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.