Sociální sítě
Nahoru

Hodinářské aféry Ronnieho Wooda

Rocková legenda, Ronnie Wood, byla zastižena tento víkend na březích Azurového pobřeží, a to v samotném srdci Monaka. Co víc? Ronnie Wood se hrdě hlásil ke své aféře. Oficiální ambasador novopečené hodinářské legendy Armin Strom totiž propůjčil své umělecké schopnosti načerpané na Ealing Art College v Londýně hodinářské značce Bremont. Ručně totiž vykreslil sněhově bílého pegase na číselník před rokem představených nástěnných palubních hodin B1 Marine Clock, o kterých portál iLuxus již informoval.Pokud se Ronnie Wood, který prošel kapelami jako The Jeff Beck Group, Faces, The Creation či The Birds, zrovna nevěnuje hraní na doprovodnou kytaru či basu v The Rolling Stones, obdivuje a věnuje se umění. Právě proto také započal spolupráci s manufakturou Armin Strom a oblíbil si hodinky Armin Regulator Water, které měl údajně malovat pro letošní aukci Only Watch 2011. Proč se tak však nestalo stálo zjišťujeme.

Hodinky Armin Strom lze v tuzemsku pořídit pouze v rodinném hodinářství Hubert Schediwy & Syn – www.schediwy.cz.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.