Sociální sítě
Nahoru

Jan Becher už myslí na Vánoce

Společnost Jan Becher – Pernod Ricard pro letošní vánoční svátky připravila speciální vánoční balení s mnoha novinkami, se kterými bude každý ve svém okolí zaručeně sklízet úspěch. Vybraná vánoční balení budou spolu ostatními v nabídce maloobchodních řetězců už od příštího týdne. 

Jameson

Trochu irského vánku do vašich přetopených obývacích pokojů zajisté vnesou dvě speciální vánoční balení irské whiskey Jameson (0,7l). V nabídce bude tradiční balení s dvěma originálními skleničkami Jameson a pokud máte ve svém okolí filmového nadšence a milovníka irské whiskey Jameson v jedné osobě, určitě uspějete s Jameson (0,7l) lahví v plechové tubě v podobě filmové klapky.

Becherovka Original

Tento tradiční bylinný likér nechybí během vánočních svátků snad v žádné české rodině. Becherovka Original své spotřebitele zajisté potěší vánočním balením Becherovka (0,7l) se dvěma originálními skleničkami, do kterých patří jedině ledově vychlazená Becherovka Original.

Havana Club Añejo 7 años

Sedmiletý kubánský rum Havana Club Añejo 7 Años (0,7l) je považován za jeden z nejušlechtilejších rumů na světě. Díky vánočnímu balení Havana Club Añejo 7 Años  si budete moci zavzpomínat na letní dobrodružství na písečné pláži pod vánočním stromečkem za doprovodu vánočních koled.

Ballantine‘s

Dárkové balení Ballantine’s určitě potěší každého muže, který si rád vychutná kvalitní skotskou whisky. Dárkovou kazetu s originálními Ballantine’s skleničkami uděláte jistě radost i jejich něžnějším polovičkám, které si tuto jemnou, zlatavě hřejivou tekutinu v poslední době také velmi oblíbily.

Chivas Regal

Super prémiová skotská whisky by neměla chybět v žádné domácnosti, kde vědí, jak má chutnat ta nejlepší skotská whisky. Chivas Regal se vyznačuje vytříbeně jemnou chutí čtyřiceti nejlepších jednodruhových whisky a její ochutnávka je tedy velkolepým zážitkem, který k výjimečným příležitostem, tedy i k Vánocům, patří. Na trhu se objeví nové designové vánoční balení Chivas Regal (0,7l) spolu s dvěma skleničkami.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.