Sociální sítě
Nahoru

Vulcain spustil v Čechách nový web

Jelikož sklízí švýcarská legenda Vulcain na českém trhu velký úspěch mezi sběrateli, rozhodla se spustit svůj první český informační portál. Na adrese www.vulcain.cz, se kterým je propojený i Facebook profil, bude možné pravidelně sledovat aktuální informace, novinky o společnosti, zprávy o novém vývoji připravovaných kalibrů a samozřejmě by se časem měla objevit i podrobná historie, a to včetně materiálů o hodinkách amerických prezidentů. Právě ti totiž nosili slavný model Cricket s mechanickým alarmem – tento slavný kalibr se objevoval nejenom v hodinách Vulcain, ale také Revue Thommen, neboť značky měly stejného vlastníka.Model Nautical fascinuje hned dvojicí speciálních komplikací. První z nich je opravdu užitečný akustický alarm, který potápěče pod vodou upozorní například na to, že je čas začít s vynořováním. S tím hned souvisí další komplikace, nazvaná dekompresní počítadlo využívající vnitřní otočný disk. Tento informuje o časech, které je nutné strávit v různých hloubkách při vynořování, aby tělo potápěče prošlo patřičnou dekompresí. Tyto ocelové hodinky s vlastním manufakturním strojkem na ruční nátah jsou vodotěsné do 300 metrů. Pořídit je lze s cenovkou nepřesahující 90 000 Kč a to na jediném místě – v Rychnově nad Kněžnou, kde se nachází rodinné hodinářství Hubert Schediwy & Syn, který také stránky provozuje.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.