Sociální sítě
Nahoru

Vacheron Constantin otevřel svůj první butik v Americe

Vacheron Constantin je nejstarší manufakturou světa, která nikdy během své historie píšící se od roku 1755 nepřerušila výrobu. Právě tato ikona hodinářského světa otevřela svůj první butik v USA a to přímo v New Yorku. Na rohu 729 Madison Avenue a East 64th Street tak budou moci světoví sběratelé a příznivci značky navštívit již 28. butik této značky, která poprvé vstoupila na americký trh roku 1832.Pro tuto událost vznikla i trojice exklusivních limitovaných edic, které nebude možné pořídit nikde jinde na celém světě. První z nich je nádherný Overseas Chronograph Perpetual Calendar Boutique New York s věčným kalendářem, indikací lunárních fází a chronografem.

Druhý zlatý model Historiques American 1921 Boutique New York je skvostným pokračováním reedice společenských hodinek, které poprvé spatřily světlo před devadesáti lety a vyznačují se čtvercovým pouzdrem, netradičně umístěnou korunkou a natočeným číselníkem.

Do třetice všeho dobrého přibyl Patrimony Traditionnelle calibre 2755 Boutique New York v růžovém zlatě, který v sobě kloubí minutový tourbillon, věčný kalendář a minutovou repetici. Opravdu oslňující kousek!

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.