Sociální sítě
Nahoru

Moët & Chandon představuje dárkovou kazetu

Moët & Chandon,  značka ztělesňující úspěch a luxus již od roku 1743, na letošní vánoce připravila pro ty, kteří rádi štědře obdarovávají, dárkovou kazetu ‚The Gift by Moët‘. The Gift je reinterpretací tradičního dárkového balení v podobě luxusní zlaté kazety na kultovní šampaňské víno Moët Impérial.  Kazetu navrhla pařížská agentura 5.5 a jde o speciálně izolované pouzdro s elegantní stuhou.

Moët Impérial je tím nejlepším dárkem na oslavu konce roku 2011 a příchodu roku nového. Dárková kazeta The Gift je vyjádřením štědrého ducha vánoc a jistě propůjčí eleganci a vytříbenost všem oslavám letošních svátků.

Moët Impérial je šampaňské víno pro každou příležitost. Chlubí se svěžím ovocným charakterem, na patře působí svůdně, elegantně a vyzrále. Je ideálním doplňkem ke každému svátečnímu pokrmu. Blend tří odrůd hroznů z nejlepších vinic oblasti Champagne zaručuje, že toto šampaňské víno je dokonalým a nejtypičtějším představitelem legendární značky Moët & Chandon.

Moët & Chandon skládá čest svému kultovnímu vínu exkluzívním svátečním balením, se kterým můžete oslavit konec roku na vlně úspěchu a krásy.

The Gift bude od listopadu 2011 v prodeji za cenu 1 300 Kč

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.