Sociální sítě
Nahoru

Monako odhalilo exklusivní novinky

Již podruhé ožilo kouzelné Monako tikotem komplikovaných hodinek, které se představily v rámci veletrhu WPHH – World Presentation of Haute Horlogerie and Jewellery. Nechyběl zde ani exklusivní portál iLuxus, který se usadil v honosném klenotu Azurového pobřeží, v hotelu Monte Carlo Bay, který se nachází v těsné blízkosti exhibičních prostor. Týden po té, co se na aukci Only Watch 2011, díky jíž se vydražily na pomoc podpory výzkumu v oblasti léčby svalové dystrofie hodinky v hodnotě 4,5 miliónů euro, zde znovu šokovaly opravdové poklady.Mezi exklusivními značkami nechyběl Franck Muller, Pierre Michel Golay, Pierre Kunz, Cvstos, Rodolphe, Barthelay nebo londýnský Backes & Strauss, kterým se rozhodl dle našich informací věnovat prostor i český exklusivní magazín Top Class, a to ve svém vánočním čísle, které potěší milovníky luxusu už v polovině listopadu.To, že se Franck Muller poslední dobou soustředí stále více a více na unikátní tourbillony podtrhl uvedením nejmenšího tourbillonu na světě, s klecí měřící pouhých 11,6 mm, a zároveň pravý opak, tedy hodinky Giga Tourbillon s tourbillonem, který disponuje klecí největší – měřící 20 mm. Oboje hodinky reprezentují samozřejmě soudkovitá pouzdra linie Cintré Curvex, jenž jsou pro manufakturu toliko typické. Nově představila značka i své iPhone aplikace.Na českém trhu se z představených novinek objeví definitivně exempláře z dílny Franck Muller a Pierre Kunz, které do své prodejny na Václavském náměstí objednalo klenotnictví a hodinářství Beny. Již brzy se tak bude při procházce Prahou možné kochat několika milionovými hodinkami ve výloze.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.