Sociální sítě
Nahoru

RALPH LAUREN v Pánské pasáži

Značka Ralph Lauren se ve světě módy objevila před čtyřiceti lety, aby znovu definovala americký životní styl. Tehdy se představila jedinečnou kolekcí kravat a ihned oslnila svou kvalitou a vytříbeným vkusem. Postupně přibyl design a výroba pánských triček a obleků, v osmdesátých letech móda pro ženy i děti, parfémy i interiérové doplňky. Dnes patří Ralph Lauren k nejluxusnějším módním ikonám a jeho butiky najdete po celém světě. Původní značka Ralph Lauren se vyvinula v řadu jednotlivých specializovaných značek – Polo Ralph Lauren, Polo Golf, Ralph by Ralph Lauren, Rugby Ralph Lauren, Ralph Lauren Golf atd.

Elegantní sportovní trička s límečkem Ralph Lauren jsou dnes již legendární a asociují spojení značky Ralph Lauren se sporty jako je golf, tenis či koňské polo. Ralph Lauren také dlouhodobě partnersky spolupracuje s nejvýraznějšími sportovními událostmi světa. V roce 2005 podepsala značka Ralph Lauren Polo kontrakt s USTA (United States Tennis Association), která pořádá jeden z nejprestižnějších mezinárodních tenisových turnajů US OPEN. Společnost Ralph Lauren se tak stala oficiálním sponzorem US OPEN. Všechny ženy a muži, kteří se na hřišti turnaje od této doby objeví, včetně rozhodčích i více než pěti tisíc dobrovolníků, jsou oblečeni v outfitu ve speciálním designu Ralph Lauren.

Letošní kolekce Ralph Lauren Polo pro US OPEN se právě objevila v obchodě Quality Fashion Point v Pánské pasáži. Její součástí jsou stylové pánské šortky, mikiny či kšiltovky převážně ve výrazné žluté a zelené barvě v kombinaci s klasickou modrou a bílou, ušité z bavlny a elastenu.

Pánská pasáž je přístupná z ulice Na Příkopě 23 a od Ovocného trhu 12.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.