Sociální sítě
Nahoru

HTC představilo svou novou vlajkovou loď

Společnost HTC představila svou novou vlajkovou loď pro hudební fajnšmekry. Ve spolupráci s výrobcem inovativního audio příslušenství Beats, který v hudebním průmyslu způsobil revoluci v kvalitě reprodukované hudby, představila společnost HTC multimediální telefon HTC Sensation XL. Novinka dokáže díky integraci sady softwarových a hardwarových technologií Beats Audio přehrát zvuk ve studiové kvalitě. HTC Sensation XL je společně s nedávno představeným HTC Sensation XE jediným telefonem na trhu, který je standardně dodáván se sluchátky Beats. Stylová novinka je určena především hudebním fajnšmekrům a technologickým nadšencům.HTC Sensation XL je od počátku vývoje navržen jako ryze multimediální zařízení. Telefon je vybaven rozměrným displejem s úhlopříčkou 4,7 palce a v kombinaci s výkonným 1,5 gigahertzovým procesorem umožní komfortně sledovat videa ve vysokém rozlišení a naplno využít náročnější hry. Součástí balení HTC Sensation XL jsou i exkluzivní sluchátka urBeats schopná reproduktovat hudbu v celém rozsahu slyšitelného zvukového pásma. Jejich připojením se v telefonu aktivuje speciální zvukový Beats profil pro maximální kvalitu poslechu. Sluchátka Beats jsou populární i mezi samotnými muzikanty. Používá je třeba Lady Gaga, Alicia Keys nebo Black Eyed Peas. Díky integrovanému mikrofonu a ovládání na šňůře sluchátek není nutné pro přepínání mezi písněmi nebo přijímání hovorů vytahovat telefon z kapsy.

Inovace se dočkala i komunitní práce s hudbou. Majitelé nových telefonů tak mohou velice snadno doporučit své oblíbené písničky známým pomocí e-mailu, na Facebooku nebo textové zprávy.

Multimediální zaměření telefonu podtrhuje i osmimegapixelový fotoaparát se širokoúhlou optickou čočkou s 28 milimetrovou ohniskovou vzdáleností a světelností f/2.2. Fotoaparát má navíc zvýšenou citlivost při focení ve zhoršených světelných podmínkách. Fanoušci videí ocení dvojici mikrofonů s vylepšenou funkcí potlačování ruchů a šumu.

HTC Sensation XL bude v České republice dostupný v druhé polovině října letošního roku. Doporučená cena prozatím nebyla stanovena a údajně bude oznámena při zahájení prodeje.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.