Sociální sítě
Nahoru

Zaujalo nás: Combat Girl měsíčníku Zbraně & náboje

Exklusivnímu měsíčníku Zbraně & náboje padla do oka další svůdná účastnice projektu Umbrella Girl. S krásnou Ivanou Loušovou tak vznikl úžasný fotoseriál, ve kterém ji doprovázely nejenom obří hodinky Invicta, ultra odolný telefon Evolve Raptor, taktický nůž Fox Kukri, ale také samopal Heckler & Koch MP5! Ve společném projektu s portálem Best4Man, tak krásná a nebezpečná kráska Ivana vystupuje jako opravdová „Combat Girl“!Ve stejném vydání magazínu Zbraně & náboje, které přijde na trh už 13. října, bude po boku fantastické Ivanky prezentována brokovnice Fabarm, puška M6 a pistole Les Baer „The Duke“, což je zbraň na základu známé konstrukce modelu 1911, která má 140 mm dlouhou hlaveň a je zakončena kompenzátorem zdvihu a opatřena kuželovým nástavcem pro přesné vycentrování v závěru. V listopadovém čísle, značeném 11/2011, nechybí ani exklusivní profil samonabíjecí pušky PAR Mk3, vyrobené v České republice firmou Proarms Armory, která je standardně je nabízena v ráži .223 Rem (5,56 mm). Díky univerzální koncepci celé zbraně budou v blízké budoucnosti dále uvedeny verze v rážích 9 mm Luger, .222 Rem, 7,62×39 mm, 6,8 mm Rem SPC a  5,45×39 mm. Na jednotné platformě tak bude možná rychlá změna ráže pouze za předpokladu výměny hlavně, závorníku a zásobníku.Díky veliké pomoci exklusivního portálu iLuxus, který zajistil jedinečnou maketu zbraně z asi nejlepší akční hry trhu, tedy Gears of War 3 pro Xbox 360, vznikla v pražském RVV studiu také série fotek evokující opravdové završení výpravné konzolové trilogie, jejíž hlavní hrdinkou se alespoň na chvilku stala nebojácná Ivana Loušová. „Všechna útočiště lidské rasy leží v troskách a Marcus Fenix společně se svou jednotkou Delta Squad z posledních sil vzdoruje ve finální bitvě proti vytrvalé mimozemské rase Lambent.“ Spolu s novým vydáním měsíčníku se na pultech totiž objevuje i zmíněný a dlouho očekávaný třetí díl ságy Gears of War, a to, že se jedná o nejkvalitnější titul exkluzivně pro Xbox 360 v letošním roce, potvrzují zahraniční i tuzemská vysoká hodnocení. Samotná hra je k dispozici v několika limitovaných edicích v závislosti na míře fanouškovství k sérii Gears of War. Kromě obyčejného disku s hrou čeká na pultech obchodů i speciální edice s 30 centimetrovým monumentem hlavní postavy Marcuse Fenixe, pamětní medailí a vlajkou, která vlála nad poslední lidskou baštou na fiktivní planetě Sera. Základní hra vyjde na 1499, limitku lze zakoupit za 2990 Kč.

Magazín Zbraně & náboje přináší další fotky této krásky z Karlových Varů, která díky portálu Best4Man vstoupí i do dalších projektů. Dle našich důvěryhodných informací o ní projevil zájem i magazín Papparazzi. Její tvář však nejprve potěší náročné čtenáře sportovního měsíčníku o zbraních a životním stylu.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.