Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton Island v Marina Bay Sands

V Singapuru vznikla nová destinace pro nakupování luxusu v luxusu. Velký značkový obchod Louis Vuitton se nachází přímo na promenádě u moře a dozajista se stane výraznou dominantou scenérie celé maríny.

Louis Vuitton Island navrhl slavný a mnoha cenami ověnčený architekt Peter Marino v unikátně pojatém námořnickém stylu. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečnou a kultivovanou atmosféru v prvním obchodě kategorie Louis Vuitton Maison v jihovýchodní Asii. Obchody Louis Vuitton Maison se vyznačují tím, že kromě luxusního zboží a nakupování dávají prostor také umění a kultuře.

V přízemí „ostrovního domu“ je prezentován kompletní sortiment dámských a pánských kožených doplňků a zboží, konfekce a bot. V duchu hodnot, které značka Louis Vuitton vyznává, je zde patrná snaha transformovat návštěvu obchodu do jakési cesty – osobní zkušenosti a zážitku. Mezanin je prostorem pro oslavu romantiky cestování – bude se zde nacházet první „Travel Room“ v asijsko-pacifickém regionu. Travel Room je zvláštní oddělení zasvěcené cestovním zavazadlům a doplňkům pro cestovatele, který funguje také jako salonek pro prezentace v luxusně intimní atmosféře. Součástí prostoru je také vnitřní lodžie připomínající palubu jachty.

Návštěvníci se mohou „dostat na ostrov“ z nákupního centra Marina Bay Sands pomocí tunelu, jenž je zároveň i výstavní galerií moderního umění. Tunel ústí do knihkupectví Louis Vuitton, kde si návštěvník může listovat pečlivě vybranou sbírkou knih o designu, kultuře a umění. Točité schodiště vede z tohoto patra do oddělení hodinek, šperků a těch nejluxusnějších kožených tašek a kabelek. V Louis Vuitton Island je také instalována stálá výstava britského umělce Richarda Deacona.

Louis Vuitton Island v Marina Bay Sands je již pátým značkovým obchodem Louis Vuitton v Singapuru a dvanáctým typu Louis Vuitton Maison na světě.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.