Sociální sítě
Nahoru

Smyslná ložnice ve stylu Agent Provocateur

Značka Agent Provocateur opět rozšířila svůj sortiment a kromě spodního prádla, kosmetiky, knih, bot a nejrůznějších sexy pomůcek nabízí i ultra luxusní kolekci ložního prádla a ručníků. Celou kolekci vytvořila kreativní ředitelka Agent Provocateur, Sarah Shotton, která už ve firmě figuruje od roku 1994 a tvrdí: „Nejkreativnější jsem v posteli, takže postel je ideální místo k navrhování. Možnost vytvořit kolekci povlečení je pro mě takovým splněným snem,“

V kolekci najdete především luxusní ložní prádlo, které je vyrobeno jak z hedvábí, kašmíru tak i ze 100% bavlny Geniusa, která je hladká a měkká na dotek. To vše pak dotváří výrazné detaily, jako třásně, volánky, nebo třeba zvířecí potisky, které jsou však velmi vkusné. Povlečení na polštáře, polštářky a peřiny, deky, ale i přehozy jsou k dostání v šesti barevných provedeních včetně klasické kombinace Agent Provocateur – černé a růžové. Zatím si tuto novou kolekci můžete koupit pouze prostřednictvím internetu, ale už brzy by měla být k dostání i v pražském butiku.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.