Sociální sítě
Nahoru

Prim Kupka 40 mají novou šťastnou majitelku!

František Kupka (1871 – 1957) patřil mezi jednoho z nejvýznamnějších českých umělců. Právě i jeho zásluhou vzniklo vyhledávané moderní abstraktní malířství nebo toliko specifický směr, jakým je orfismus, přibližující malířské umění poezii. Není proto náhodou, že mu již léta skládá společnost Elton Hodinářská, výrobce hodinek Prim a Prim Manufacture 1949 z Nového Města nad Metují, poklonu v podobě náramkových hodinek. Stejný důvod imponoval i ryze české a dynamicky rostoucí vydavatelství RF Hobby s.r.o., které tyto speciální hodinky s vyobrazeným autogramem českého malíře a grafika jedinečného formátu darovalo na svém každoročním večírku výherkyni ve francouzské ruletě.

Každoroční večírek vydavatelství, pod jehož patronátem vznikají exklusivní magazíny Top Class, Top Cars, Guide či Rezidence a Villa, se konal znovu v romantických prostorách pražského botelu Admirál a hostil ty nejdůležitější klienty. Na palubě lodi nechyběla ani výstavka exklusivních švýcarských hodinek Franck Muller a displej tuzemské legendy Prim, který představil hodinky kolekcí Diplomat, Pavouk, Elegant, Spartak i Orlík. Realitní makléřce Michaele Masopustové ze společnosti Century 21 se však určitě nejvíce zalíbily opěvované Prim Kupka 40 v hodnotě 39 800 Kč, které si díky výhrám z rulety pro sebe vydražila. Byly jí přidány z rukou obchodního ředitele RF Hobby s.r.o. pana Petra Doula, který si přizval na pomoc zástupce akciové společnosti Elton Hodinářská, Adélu Dittmannovou a ředitele prodeje Josefa Mrázka.Samotné hodinky zaujmou na první pohled velmi čistým a čitelným číselníkem, nad jehož plochou pracuje trojice modřených ruček. Uložený manufakturně vyráběný mechanický kalibr 98.00 s automatickým nátahem navíc nabízí i funkci data. Ke 40mm ocelovému pouzdru, které nabízí skrze safírové sklíčko průhled na pohyb strojku, náleží i kožený řemínek s trnovou sponou. K vidění jsou i v Pánské pasáží, kde značka otevřela svůj vlastní obchod.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.