Sociální sítě
Nahoru

Trezor Kadloo do kanceláře

Trezor v kanceláři se rozhodně neztratí. V případě, že je jeho součástí i speciální šuplík na šperky nebo dokonce natahovač hodinek, není vůbec co řešit. V případě basilejské značky Kadloo a modelu Panamerica Tresor lze uložit k natažení až 16 mechanických hodinek s automatickým nátahem. Vhod přijde i trojice praktických přihrádek, která nabízí prostor na dalších 42 exklusivních kousků. Samotný sejf měří 628 x 350 x 950 mm a s hmotností 330 kg tak není problém s jeho umístěním ani ve staré zástavbě či v původních secesních domech pražského Starého Města, které by v případě vyšší hmotností měly definitivně problémy se statikou. Odstín potahové kůže lze objednat navíc předem. A jeho cena? Vskutku přijatelných 599 900 Kč.

V Čechách lze trezory Kadloo objednat na zakázku u výhradního dovozce, společnosti Herisson, který se stará i o švýcarské hodinky Epos.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.