Sociální sítě
Nahoru

Napište svůj příběh Parkera

„Napište svůj příběh Parkera“ je doprovodný soutěžní projekt jedinečné výstavy historických psacích per Parker, která se koná v nově otevřeném Národním technickém muzeu. Její název „Parker – čím se psaly dějiny…“ je opravdu osobitý a do detailu vystihuje, co vše je vlastně v expozičních vitrínách vidět. Projekt odstartoval už 23. září, ale návštěvníci mohou chodit až do 20. listopadu tohoto roku.Na každý z 8 týdnů, kdy projekt probíhá, je zvoleno jedno téma příběhu, které se váže k některému exponátu z výstavy. Tím se právě dostáváme k úkolu soutěžících. Tím je právě schopnost navázat na úvod příběhu započatý spisovatelem Davidem Zábranským!Kreativní práce bude vždy po uzávěrce hodnotit sám spisovatel David Zábranský. Zadání, jednotlivé příspěvky a vyjádření spisovatele je možné průběžně sledovat na www.pribehparkera.cz.

Každý týden budou hodnoceny dvě kategorie (nejlepší povídka a nejúhlednější rukopis), jejichž vítěz získá plnicí pero Parker Urban Premium. Autoři vybraných textů budou také pozváni na veřejné čtení, které se bude konat 27. 11. 2011 v Národním technickém muzeu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.