Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná kolekce Versace pro H&M

Další spolupráce oděvního řetězce H&M se slavným návrhářem spatří světlo v dychtivých očích svých zákazníků už 17. listopadu. Kolekce, kterou ve spolupráci s H&M připravila Donatella Versace, bude v Česku k dostání pouze ve vlajkovém obchodě sídlícím v pražské Nákupní galerii Myslbek. Celosvětová premiéra má navíc pro českého zákazníka výhodu, že se koná ve státní svátek a tudíž bude na nákupy ve volnu dost času. A na co se můžete těšit?

„Kolekce H&M je esencí značky Versace. Při této spolupráci jsme čerpali z archivů a zároveň ze svých posledních kolekcí. Přinášíme typické motivy značky Versace, jako jsou zářivé potisky, řecký motiv meandru a odvážné střihy,“ popsala spolupráci Donatella Versace. Dámské řadě vévodí klasické šaty, zatímco pánská linie se zaměřuje na výrazné krejčovské zpracování. A poprvé za celou dobu spolupráce H&M s proslulými návrháři bude kolekce zahrnovat i doplňky do domácnosti vycházející z návrhů Versace, které ovlivnily interiérový design.

Lichotivá dámská řada nabídne například malé černé z hedvábného krepu se zlatými řeckými knoflíky na ramínkách z lakované kůže anebo večerní róbu jako pro antickou bohyni, jejichž splývavý charakter vyvažuje korzetový živůtek s kosticí. Navečer se blýsknete v pestrobarevných saténových šatech s potisky z archivů Versace, v krátkých šatech s metalickým leskem ve zlaté či stříbrné verzi, nebo v pouzdrovém modelu sytých barev zdobeném cvočky v klasickém řeckém provedení. Při práci pro H&M sáhl módní dům Versace po některých ze svých nejslavnějších vzorů i potisků, které v dámské řadě využil na šatech, krátkých plisovaných sukních, sametových bundičkách, legínách a džínách. U značky Versace hraje důležitou roli také kůže, takže nemohou chybět ani kožené bundy zdobené zlatými cvoky a zipy. Doplňky zahrnují šněrovací kozačky semišové sandály s cvočky, obojí samozřejmě na vysokém podpatku; zkrátka nepřijdou ani milovnice kabelek. Ty si budou moci vybírat mezi koženými kabelami posetými cvočky nebo sametovými taškami s hravým potiskem zvaným „Miami Palm“.

Vlajkový obchod H&M v pražské nákupní galerii Myslbek bude ve čtvrtek 17. listopadu otevřený od 8 hodin. Zákazníci obdrží podle pořadí při příchodu barevný náramek, jehož barva bude znamenat určitý časový interval, ve kterém budou mít přístup do vyznačeného oddělení s kolekcí Versace for H&M.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.