Sociální sítě
Nahoru

Originální formy na vánoční pečení: Nordic Ware

Nordic Ware je exklusivním inovativním americkým výrobcem kuchyňských doplňků, který své výjimečné výrobky produkuje již od roku 1946 a napříč celou Amerikou užívá jeho výrobky přes 60 milionů lidí. Je držitelem řady ocenění, patentů a byl to právě Nordic Ware, který stál u zrodu revoluce vaření v mikrovlnné troubě. Právem je tedy tato značka neodmyslitelně spjata s kvalitou, spolehlivostí a nadstandardní trvanlivostí výrobků, jenž jsou předávány z generace na generaci.

Pro letošní Vánoce vzniklo i několik speciálních forem na pečení, mezi kterými lze objevit jak klasické formy, tak překrásné formy pro sváteční pečení, stejně jako jedinečné formy ideální pro pečení s dětmi.Tyto originální a netradiční formy na pečení jsou vyrobeny z masivního litého hliníku se speciálním antiadhezivním povrchem. Díky vynikající tepelné vodivosti masivních stěn se pokrmy rovnoměrně propékají a získávají krásné detaily. Speciální tepelně-reflexní exteriér a prémiový antiadhezivní povrch zajišťují dokonalé výsledky při pečení, krásný povrch a jemnější detaily, než klasické formy. Na rozdíl od běžných forem lze pokrmy velice snadno uvolnit z formy.Tyto unikátní formy a pánve jsou skvělé například pro pečení bábovek, chleba, muffinů, dortů, ale i pro přípravu domácí čokolády, masových a dalších pokrmů. Pro sebe a své ratolesti lze v rámci předvánočního nákupu tyto formy pořídit v butiku Arde Style Shop, který je oficiálním prodejcem pro Českou republiku, či navštívit oficiální stránky.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.