Sociální sítě
Nahoru

Nové kabelky herečky Elizabeth Hurley v limitované edici

Pod záštitou okouzlující britské herečky Elizabeth Hurley vznikla nová růžovo-zlatá kabelka posetá flitry. Kabelka, dle vlastních hereččiných návrhů, byla vytvořená v limitované edici z vysoce kvalitní italské telecí kůže s ručně všitými zlatými a růžovými flitry. Je vybavena odnímatelným řetízkem ve zlaté barvě a uvnitř ukrývá kosmetické zrcátko. Každá kabelka nese své číslo limitované edice a monogram Elizabeth Hurley.Celý projekt této kabelky byl vytvořen ve spolupráci se slavnou herečkou Elizabeth Hurley a nadací na výzkum rakoviny prsu, přičemž z každé prodané kabelky bude 3 000 Kč věnováno právě pro potřeby výzkumu této nemoci.Kabelky herečky Elizabeth Hurley zakoupíte exklusivně v butiku Arde Style Shop.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.