Sociální sítě
Nahoru

IWC pro štěstí dopomohly k prvnímu vítězství na Volvo Ocean Race

Španělské Alicante bylo o víkendu svědkem první jachtařské regaty mezinárodního podniku Volvo Ocean Race, o jehož novém velkém partnerovi jsme vás již informovali. Stala se jím švýcarská manufaktura IWC, která se role oficiální časomíry ujala opravdu náležitě. Její logo tak zdobily nejenom hodiny v přístavu, ale také stopovací zařízení rozhodčích a v následujících dnech jej bude možné spatřit i na televizních obrazovkách. Závodu bude totiž přihlížet několik desítek televizních štábů, přičemž na každé plachetnici, dle informací, které portálu iLuxus potvrdil organizátor Knut Frostad, je navíc instalováno šest samostatných kamer, které živě přenášejí vše do hlavního studia.

http://www.youtube.com/watch?v=F-Ob7l4NPkM

Na cestu kolem světa si zúčastnění musí připravit neuvěřitelných devět měsíců, během kterých navštíví například Kapské Město, Abú Dhabí, Auckland či Miami, aby je nakonec cesty osudu přivedly zpět do Evropy, respektive do Lisabonu a začátkem června 2012 i do irského Galway.

Exklusivní zpravodajský portál iLuxus samozřejmě nemohl v malebném přístavu chybět a svědčil nejenom prvnímu vítězství posádky Abu Dhabi Ocean Racing týmu, ale zúčastnil se také tiskové konference, kde skipperovi Ianu Walkerovi předal CEO manufaktury IWC, Georges Kern, zcela nové hodinky pro štěstí. A to přišlo vlastně hned záhy.Ačkoli počasí opravdu nepřálo a posádka se naloďovala za ohromné bouřky, v průběhu regaty se rozjasnilo a tým sponzorovaný hodinářskou veličinou si sáhl pro prvních, a do dalšího průběhu závodu užitečných, šest bodů.Kromě nově představených titanových hodinek „IWC Portuguese Yacht Club Chronograph Special Edition Volvo Ocean Race 2011 – 2012“ (o kterých bude podrobně informovat luxusní magazín TOP CLASS) bylo možné v přístavu a nedalekém luxusním komplexu Asia Gardens Hotel & Thai Spa, kterému iLuxus na několik nocí mohl říkat domov, vidět opravdu luxusní hodinky. Návštěvníci ze všech koutů světa totiž přivezli zajímavý výběr nových i historických modelů, přičemž nechyběly ani jediné dámské hodinky, které značka IWC produkuje – DaVinci Lady.Skvostné mechanické hodinky IWC, včetně představené novinky (měla by dorazit již během měsíce) lze pořídit v hodinářství Carollinum v Pařížské ulici nebo v Klenotnictví Dušák v ulici Na Příkopě. Pravidelné zpravodajství o průběhu závodu bude na oficiálních stránkách Volvo Ocean Race.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.