Sociální sítě
Nahoru

Sir Richard Branson má nové hodinky Bulova

O tom, že se Sir Richard Branson stal ambasadorem proslulé značky hodinek Bulova Accutron, které se vyrábí ve Švýcarsku, jsme již informovali. Konečně se nám však potvrdily informace o plánované limitované edici hodinek, která ponese jeho jméno! Údajně by mělo být zhotoveno celých 500 exemplářů, přičemž každý by měl nést své individuální číslo. Společnost také slibuje, že po ukončení výroby „Sir Richard Branson Limited Edition Watch“ zničí i jednotlivé formy.

Jelikož Branson proslul jako ohromný cestovatel (koneckonců nedávno odhalil první civilní letiště pro vesmírné lodě), disponují hodinky indikací času v druhé časové zóně – přesněji červenou ručkou, která na čtyřiadvaceti hodinové škále indikuje čas ve všech 24 hlavních časových destinacích, které jsou vyznačeny na otočném kroužku spojeným s korunkou. Druhá korunka v bočnici předimenzovaného 46mm titanového pouzdra náleží mechanickému kalibru ETA 2893-2 s automatickým nátahem, který byl seřízen v certifikovaný chronometr a prošel i COSC testy. Pozitivní zprávou je skutečnost, že předpokládaná cena hodinek je pouhých 3 500 dolarů, což za takovouto speciální edici není tolik. Negativní je však to, že hodinky budou zřejmě uvedeny na trh až na podzim příštího roku. O tom, zda se tak opravdu stane, budeme samozřejmě informovat. 

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.