Sociální sítě
Nahoru

Praha se dočká limitky Certina na počest Bjørndala

Ačkoli je sportovní chronograf DS Podium GMT Limited Edition určen pouze pro švýcarský a skandinávský trh, podařilo se českému distributorovi získat dvě desítky exemplářů! Hodinky jsou poctou norskému biatlonistovi, držiteli šesti zlatých medailí ze zimních olympijských her a čtyřnásobnému mistru světa, kterým je Ole Einar Bjørndale.

Slavný biatlonista se narodil v roce 1974 a dnes má na svém kontě, tedy kromě sportovních úspěchů, také velké jméno v hodinářské oblasti. Je totiž ambasadorem švýcarské hodinářské značky Certina, kterou velmi dobře reprezentuje během svých závodů i tréninků. Není tedy divu, že se mu gigant z koncernu Swatch Group, rozhodl poklonit speciální edicí, která čítá stejné množství kusů, jako je ročník jeho narození.

Quartzovým strojkem ETA G10.961 poháněné hodinky vycházejí z populárního modelu DS Podium GMT a nabízejí tak nejenom chronograf a datum, ale také speciální vložený číselník indikující čas v druhé časové zóně. Na první pohled potěší černé PVD detaily kombinované s kartáčovanými ocelovými plochami 42mm pouzdra. Červené detaily jsou viditelné nejenom na lunetě a číselníku, ale také na prošívaném řemínku. Celý set, tedy hodinky v dárkové krabičce s řemínkem a ocelovým tahem, vyjde na 19 000 Kč a dle našich informací jistě nebude chybět v největším shop-in-shopu Certina v Praze. Bude však nutné si počkat na začátek prosince.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.