Sociální sítě
Nahoru

Nový Volkswagen CC vytváří spojení s luxusní třídou

Volkswagen Passat CC byl před čtyřmi roky prvním čtyřdveřovým kupé ve střední třídě na evropském trhu. Z malé skulinky na trhu se rychle vyvinul celý segment, neboť dodnes se po celém světě rozhodlo pro sedan s elegantními liniemi sportovního vozu téměř 270 000 zákazníků. Jsou to řidiči, kteří milují šarm kupé, zároveň však oceňují velkorysý vnitřní prostor pro nejméně čtyři osoby a čtyři dveře pro pohodlné nastupování.

Volkswagen představuje technicky a stylisticky modernizované provedení oblíbeného manažerského vozu s novým jménem Volkswagen CC. Na českém trhu se novinka představí koncem 1. čtvrtletí roku 2012, cena nebyla prozatím stanovena.

Design s nově tvarovanou přední a zadní partií posunuje zdokonalený model Volkswagen CC ještě blíž k třídě luxusních vozů. Exkluzivnější charakter získala také výrazně rozšířená sériová výbava, která nyní zahrnuje mimo jiné nově koncipované bi-xenonové světlomety, statické odbočovací světlomety a rovněž nově navržená zadní světla LED. V sériové výbavě nechybí ani systém sledování únavy řidiče, rádio RCD 310 s přehrávačem CD, prahové lišty z ušlechtilé oceli, na předních sedadlech bezpečnostní opěrky hlavy s doplňkovým seřizováním polohy také v podélném směru, multifunkční volant, parkpilot, tempomat a elektricky sklopná vnější zrcátka.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.