Sociální sítě
Nahoru

Bugatti Veyron prostě neumírá, je tu 16.4 Grand Sport

Auto pyšnící se oficiálním rychlostním rekordem mezi produkčními auty, Bugatti Veyron, se dočkalo další inovace. Na autosalónu v Dubaji je k vidění nová úprava. Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport je nejrychlejším a nejvýkonnějším kabrioletem světa a má hned tři verze.

Auta se liší barevnou úpravou. Prvnímu dominuje svítivá žlutá barva, druhému kombinace modrého uhlíkového kompozitu s hliníkem a třetímu pak nový zelený karbon a znovu leštěný hliník. Všechno se drží linie nastolené už kdysi dávno Ettore Bugattim. Tedy nebát se nových barevných kombinací, netradičních materiálů a dodat klientům skutečně exkluzivní kusy.  Modelů Grand Veyron Bude vyrobenu jen 150 kusů, 45 už je prodáno.  Cena se podle individuálních potřeba klientů pohybuje od 1 700 000 až po 2 325 000 USD.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.