Sociální sítě
Nahoru

Exklusivní čtvrtletník TOP CARS svádí ke koupi unikátních hodinek pro Bentley

V luxusním magazínu TOP CARS, který se právě objevil na stáncích, nechybí ani pravidelná rubrika pánských hodinek s tématickou korespondující s luxusními vozy. Náš partnerský magazín tentokráte poukázal na skvostný model z limitované edice 25 kusů, který lze v Klenotnictví Dušák pořídit za 824 500 Kč.„Švýcarský Breitling je světově proslulý hlavně svými certifikovanými chronografy. Ve dvojici nových obřích hodinek Bentley Supersports Light Body QP vyrobených pro automobilku Bentley, a to s červenými či zelenými detaily, však tuto komplikaci doplnil o věčný kalendář, který se stará o indikaci jména dne, data, týdne, měsíce a přestupného roku! Pro úplný přehled nechybí na černém číselníku ani ukazatel fází Měsíce. Samotné hodinky imponují lehkým 49mm titanovým pouzdrem, které je uchycené na pohodlném kaučukovém řemínku. Uloženým mechanickým strojkem je pak Calibre 29B s automatickým nátahem a pracující s přesností chronometru.“ Portálu iLuxus se však podařila zjistit závažná informace. Všech 25 exemplářů modelu s červenými detaily již bylo vyprodáno – sběratelé či náruživý majitelé luxusních vozů Bentley, tak již mají smůlu. Nedá se totiž předpokládat, že by někdo ze současných majitelů těchto hodinek, v tak brzké době, uvolnil svůj horko těžko sehnaný exemplář do nějaké aukce. Nabízí se tedy posledních několik kusů hodinek Bentley Supersports Light Body QP s detaily zelenými, které asociují tradiční britské barvy – tedy rodné barvy automobilky Bentley.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.