Sociální sítě
Nahoru

Nový program v centru trvalého zdraví Cordeus

Stále více populární komplexy sdružující vše od denních lázní a fyzioterapie, až po různé druhy cvičení a detoxikaci organizmu, patří mezi nejvyhledávanějšími středisky zimních měsíců. Ze začátku podzimu totiž tělu chybí přirozený pohyb, no a z jara už se nabízí formování těla do plavek. Právě proto Coredus přišel s kompletním programem „Estetické formování postavy“, při jehož zakoupení nabízí zdarma jakousi třešničku na dortu, totiž speciální tělové mléko a kartáč pro doplňkovou domácí péči.Tento způsob tvarování postavy je založen na sérii speciálních masáží a zábalů. Cílem je podpora detoxikace organizmu, zredukování tuku v problematických partiích těla a následného zformování postavy. Díky tomu dochází ke zmenšení obvodu zejména stehen, hýždí, břicha, boků či beder, a to až o několik centimetrů během kompletní série ošetření. Účinek této terapie, při dodržení základních stravovacích návyků, je dlouhodobý.Procedura (EFP) je 2hodinová. Zahrnuje 75minutovou celkovou masáž a následný 45minutový olejový zábal, doplněný lymfatickou masáží obličeje a hlavy. Dle zkušeností a rad doporučujeme estetické formování postavy aplikovat jako kůru deseti procedur, a to alespoň třikrát do týdne, následovat by mělo jedenkrát měsíčně jednorázové ošetření sloužící k prodloužení účinků terapie.

Estetické formování postavy je s úspěchem prováděná metoda stará několik let, která může pomoci s problematickými partiemi těla i vám. Důležité je, že je určena pro ženy i muže, kteří pečují o zdravotní stav svého těla a dbají na estetický vzhled své postavy.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.