Dámské hodinky | 18.11.2011 | Jan Pešek

Nové Jaermann & Stübi na Václavském náměstí

O tom, že je značka Jaermann & Stübi oficiální časomírou kolébky golfu – legendárního skotského hřiště St.Andrews, kde se již přes neuvěřitelných 600 let odehrávají golfová klání a na jehož bájných fairwajích byla nejednou dotvářena současná podoby hry, jsme již informovali. Stejně tak i o tom, že jejich distribuci převzalo rodinné klenotnictví Altman. No a právě do exklusivních prostor prodejny na Václavském náměstí dorazily další dva exempláře, totiž dámský Royal Ladies ve sněhově bílém provedení (89 000 Kč) a pánský Eagle Heart z černěného titanu (183 750 Kč).

Hraní golfu s těmito hodinkami, aniž by byl poškozen nárazy či otřesy jejich mechanický strojek, je umožněno díky sofistikovanému a patentovanému antishock systému  “The Shock Guard”. Při vývoji byly elektronicky změřeny síly působící na vnitřní mechanismus hodinek používaných profesionálními i amatérskými golfovými hráči, a podle těchto výsledků bylo vypočteno optimální zařízení na ochranu před otřesy.Hlavní doménou kolekcí jsou samozřejmě pánské modely s patentovanou komplikací golfového sčítače. S tímto modelem hodinek je kromě přesného času možno odčítat i počet ran na jamce, a to pomocí displeje na pozici 12. Na displeji na pozici 6 vidíte právě hranou jamku, ručka se šipkou ukazuje celkový počet ran ve hře a otočnou lunetou si lze nastavit odečet HCP.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz