Sociální sítě
Nahoru

LOUIS VUITTON: DAMIER INFINI

Maison Louis Vuitton představuje Damier Infini, novou kolekci pánského koženého zboží z krásné a měkké teletiny se vzorem typické kostky Damier.

Damier Infini nevtíravě interpretuje odkaz značky Louis Vuitton a dává mu nezaměnitelně moderní výraz. Vůbec poprvé v historii se tradiční motivy značky Louis Vuitton objevují v provedení z měkké, maskulinní kůže. Hlavním médiem této nové řady je výjimečně kvalitní kůže z vybraných mladých býčků – na počest prvního motivu, který Louis Vuitton vytvořil v roce 1888. Damier Infini je příkladem řemeslného umění značky, protože proces ražení do kůže je velmi náročný na odbornost. Každý model v kolekci je předurčen stát se věrným společníkem moderního městského muže. Diskrétní elegance typických motivů značky v kombinaci s měkkou kůží vytváří jedinečný ležérně-elegantní styl, který je doba při formálních i neformálních příležitostech. Řada Damier Infini je novou hvězdou „pánského vesmíru“ Louis Vuitton a v průběhu sezón se bude rozšiřovat o nové modely a barvy.

Nejlepší teletina, která splňuje vysoké standardy kvality značky Louis Vuitton a vyznačuje se extrémní měkkostí, se vůbec poprvé představí v kombinaci s kultovním nadčasovým motivem Damier, který je ražený do kůže. Tvar tašek a peněženek je vyztužený z lepených dílů, proto si drží ostré hrany. I to je důkazem tradičního řemeslného umu a savoir-faire značky. Vnitřní prostor je řešen v tradičním bavlněném plátně a kovové části jsou z „mužného“ matného titanu. Damier Infini představuje ideální rovnováhu mezi měkkostí a geometrií. Damier Infini uspokojí potřeby moderního městského muže. Ležérní elegance pánských tašek kolekce Damier Infini z nich činí ideálního společníka pro muže různých krevních skupin, od vyznavačů tradiční kůže, po sportovní a uvolněné typy.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.