Sociální sítě
Nahoru

Aston Martin zvolil pro luxusní městský vůz pneumatiky Bridgestone Ecopia

Bridgestone začal dodávat pneumatiky B250 Ecopia pro standardní výbavu modelu Aston Martin Cygnet, který byl uveden na evropský trh v září 2011. Všechny nové luxusní městské vozy budou vybaveny pneumatikami Bridgestone B250 Ecopia s rozměrem 175/60 R 16.

Pneumatiky Bridgestone Ecopia využívají speciální směs, která snižuje tření a tvorbu tepla během otáčení pneumatiky a v důsledku toho snižuje valivý odpor i spotřebu paliva. Velmi podstatnou předností pneumatik Ecopia je realizace uvedených ekologických přínosů bez kompromisů v oblasti bezpečnosti, zejména v disciplínách brzdění a ovladatelnosti na mokru.

Cygnet je prémiovým kompaktním vozem pro jízdu v městských aglomeracích. Jeho design, dílenské zpracování a pozornost věnovaná i těm nejmenším detailům splňují nejvyšší nároky na automobily značky Aston Martin. Díky téměř neomezenému výběru stylistických prvků a příslušenství nabídne každý ručně dokončený Cygnet svému řidiči jak luxus, tak i individualitu.

 

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.