Sociální sítě
Nahoru

Tváří značky Rado se stal Hrithik Roshan

Představte si dostat k oslavám Sv. Valentýna třicet tisíc nabídek k sňatku! Že je to nemožné? Bollywoodské hvězdě Hrithiku Roshanovi se toto přihodilo už před 11 lety. Od té doby patří mezi nejsledovanější tváře indické scény a nyní zcela jistě i hodinářského světa. Svou tvář propůjčil totiž tento rodák z Bombaje švýcarské značce Rado a stal se jejím ambasadorem pro celý svět. Jeho tvář tak bude zdobit reklamní vizuály a jeho zápěstí pro změnu ikonické hodinky Rado, které se snad objeví i v nějakém snímku.Bombajský velvyslanec značky se však proslavil nejenom jako herec, ale také jako vynikající tanečník. Právě proto si připravil i vskutku jedinečnou choreografii oslavného tance, který vzal diváky na cestu historií značky Rado. A to od jejich počátků a uvedení slavného nepoškrabatelného modelu Rado DiaStar v roce 1962, přes proslulé Rado Integral z 80. let až k nejtvrdším hodinkám světa Rado V10K. Závěrečné kroky náležely samozřejmě kolekci Rado D-Star, které Hrithika Roshana budou doprovázet.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.