Sociální sítě
Nahoru

Večer Czech Mid-Amateur Tour na Zlaté Praze v hotelu InterContinental.

Již desátý ročník nejprestižnější amatérské golfové túry Czech Mid-Amateur Tour měl tradiční zakončení v podobě společenského večera s předáním cen vítězům. I letos byl součástí tohoto večera bohatý doprovodný program se spoustou překvapení.

V restauraci s jedinečným výhledem, Zlatá Praha, v nejvyšším patře hotelu InterContinental v Pařížské ulici přivítala moderátorka večera Lucie Borhyová nejen golfisty, ale i pozvané významné hosty a celebrity. Po úvodním přivítaní a představení partnerů akce předala slovo prezidentovi Czech Mid-Amateur Tour Iljovi Ehrenbergerovi, který vyhlásil vítěze letošního ročníku.

Nejúspěšnější hráčce, Martině Plaché, předal cenu Karel Synek ze spolu pořádající agentury New Way. Absolutnímu vítězi 10. ročníku, Milanu Pospíšilovi, předal pohár symbolicky vítěz historicky prvního ročníku, Alan Babický, dnes úspěšný profesionální golfista. Milan Pospíšil k poháru dostal i švýcarské hodinky Invicta.

(logo CZECH MID-AMATEUR TOUR)

Vzpomínkou na teplejší dny, jež golfu přejí více než stávající pochmurné podzimní počasí, bylo vystoupení originální skupiny latinskoamerických tanců v tradičních bohatých karnevalových kostýmech, na které navázal křest portálu iluxus.cz.

(Křest serveru Iluxus.cz)

Po krátkém představení portálu iluxus.cz obchodním ředitelem vydavatelství RF Hobby Petrem Doulem se již v roli kmotrů ujali křtu Jana Štefánková, modelka a miss Kateřina Sokolová a obchodní ředitel exkluzivního klubu Hot Peppers Zdeněk Černošek. S ohledem na zaměření portálu iluxus.cz se ke křtu nehodilo nic jiného než pravé šampaňské. Tím bylo skvělé Perrier-Jouët s 200 letou tradicí, které měli k dispozici i hosté v průběhu celého večera.

Po křtu již Lucie Borhyová společně s šéfkuchařem hotelu InterContinental Miroslavem Kubcem pozvala hosty k bohatému rautu, který si všichni hosté jen pochvalovali.

Ale nebyl by to večer Czech Mid-Amateur Tour, pokud by v tuto chvíli rautem vše končilo.

Švýcarská hodinářská značka Invicta provází mid-amatéry již třetím rokem a tak bylo logické, že v průběhu večera byl představen nový katalog.

(Miss Kateřina Sokolová a Pan Martin Král majitel 2BLuxury)

Zástupci společnosti Manilla, oficiálního distributora hodinek Invicta pro ČR, SR a Rakousko, Martina Pluháčková a Martin Šlosar, přivedli i české ambasadory značky – Davida Vršeckého, mistra Evropy v závodech tahačů, světového rekordmana, účastníka Paříž – Dakar a thai a K1 boxera Tomáše Hrona, držitele šesti světových titulů.

Jedny z exkluzivních hodinek Invicta obdržel i  vylosovaný host.

Po losování nastal již čas na afterparty. Hostům hrála nejžádanější česká DJ, LayDee Jane, doprovázená performens z luxusního nočního klubu Hot Peppers.

V rámci večera se představili i partneři. Před hotelem InterContinental upoutala nejen hosty, ale i všechny procházející velkoplošná obrazovka směřovaná do Pařížské ulice, na níž se promítali spoty partnerů i online přenos z průběhu večera. U vchodu si  nešlo nevšimnou nasvíceného posledního modelu automobilky Lexus vystaveného Autocentrem Duba a limitovaného Jeepu Mohave

od Auto JV.

V restauraci Zlatá Praha, pro ty co toužíte po opravdu luxusním interiéru, představila společnost 2bluxury stylový luxusní nábytek a doplňky dovážené z USA od nejprestižnějších designerů. Mezi doplňky prezentovala stříbrné výrobky s nádechem aristokratického dědictví značky Agat Jewellery Factory.

(ing. Martina Pluháčková, pan Martin Šlosar, pan Tomáš Hron, pan David Vršecký)

Nechyběla výstavka aktuálních modelů hodinek Invicta, nové bytové projekty pak představila developerská společnost Vivus a špičkovou audiovizuální techniku renomovaných světových značek společnost BSS Praha, která nainstalovala i pro skutečné fajnšmekry prezentační stěnu Bose.

Kdo chtěl začít trochu adrenalinu, mohl následovat miss Kateřinu Sokolovou Michaelu Stoudkovou a LayDee Jane a na terase restaurace Zlatá Praha s panorámatem Pražského hradu vyzkoušet několik modelů jedinečných osobních transportérů Segway pod dohledem zástupců dovozce, GSI distribution s.r.o.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.