Sociální sítě
Nahoru

Giles Kristian nosí ikonické hodinky Graham

Kariéra anglického autora Gilese Kristiana byla opravdu pestrá. Ve svých mladých letech, v době kdy přerušil studia anglického jazyka a literatury na univerzitě, byl zpěvákem kapely Upside Down, modelem a dokonce reklamní tváří mnoha televizních a tiskových kampaní. Naštěstí se však vrátil ke studiím a dokončil obor medievalistiky, což jej nasměrovalo i ke psaní. Loni se proslavil začátkem své ságy Havran, kterou odstartoval knihou Blood Eye (Krvavé Oko), na níž navázal druhým dílem Sons of Thunder a na příští rok plánuje pokračování trilogie Odin´s Wolves. Čtenářům tak odkrývá nejtemnější stránky své fantasie, ale až nyní se rozhodl podělit o to, co nosí na svém zápěstí. Jsou to, stejně jako u Randy Wayneho, obří hodinky Chronofighter Oversize Diver Deep Black od značky Graham!

Graham Chronofighter Oversize Diver Deep Black jsou vodotěsné do 330 metrů a vyznačují se umístěním tlačítek chronografu a korunky na druhé straně – tedy vlevo. Uložený mechanický strojek Claibre G1734, postavený na základech ETA, nabízí tedy datum a samozřejmě chronograf pracující s přesností na osminu sekundy. V tušově černém zbarvení 47mm ocelového pouzdra je lze na kaučuku pořídit i v Praze, a to v hodinářství Beny na Václavském náměstí.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.