Sociální sítě
Nahoru

Perrelet jako talisman do kasina

Uplynuly už dva měsíce od oficiálního uvedení značky Perrelet na český trh a nutno přiznat, že si tato švýcarská veličina velice rychle našla své příznivce. O tom svědčí mimo jiné hojná návštěvnost Koscomu, největšího českého obchodu s hodinkami, kde byl postaven nejenom speciální shop-inshop koutek, ale nabízí také největší výběr napříč aktuálními kolekcemi. Dle našich exklusivních informací brzy přibude i speciální model vycházející ze speciální edice klanící se světu kasin a hlavně pokeru.Novinka Perrelet Turbine Poker využívá konceptu dvojitého rotoru, jehož horní část tvoří vrtule s dvanácti lopatkami. Pod ní se rozprostírá motiv hracích karet, přičemž je možné zvolit mezi třemi vzory číselníku. První nese vítězný pár sedmiček, druhý zmíněné sedmičky doplněné dvojicí královských postupek (piky a srdce) a do třetice se nabízí výběr s králi a vysněnými žolíky. Barevně ke kartám ladí i ručky, respektive hlavní dvojice v černobílém provedení a centrální sekundová ručka vyvedené v jasně červené.Samotné ocelové 44mm pouzdro bylo povrchově ošetřeno technologií DLC, která zajišťuje nejenom tušově černé zbarvení, ale také velkou odolnost proti vrypům či poškrábání. Velmi elegantně je řešená i zasouvací korunka, která v žádném případě nenarušuje symetrii těchto opravdu výstředních hodinek. Uložený mechanický strojek P-181 s automatickým nátahem pak pracuje na 4Hz frekvenci, která zajišťuje plynulý pohyb zmíněné vteřinky.

Úžasné hodinky Perrelet Turbine Poker vyjdou v hodinářství Koscom na 134 900 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.